2n viatge fotogràfic a Menorca amb els Mussols

Fotografia de grup a les cases des Canaló

Un grup de socis d’Afonib han viatjat a Menorca per gaudir d’un cap de setmana fotogràfic i de convivència on s’ha compartit l’afició per la fotografia de natura i s’han intercanviat experiències amb els companys de l’Ateneu de Maó.

El viatge, organitzat per segon any conjuntament amb els companys dels Mussols de Llubí els dies 24 a 26 de novembre, amb els quals compartim molts dels nostres associats, ha estat un èxit pel bon ambient i la quantitat de sortides dutes a terme. L’estada ha servit també per establir connexió amb una representació de la Secció Fotogràfica de l’Ateneu de Maó.

Cases des Canaló

L’allotjament ha estat un any més a les Cases de Es Canaló, situades al Barranc d’Algendar (Ferreries), una casa menorquina organitzada com a refugi ubicada a un entorn idíl·lic i envoltat de natura.

Escull de Binicudrell

Els companys de Mallorca van arribar a Menorca en diversos vaixells durant tot el divendres. Bufava vent de Tramuntana, un temps que no va aturar fins a l’horabaixa de dissabte, fent complicada la travessia. 

La primera sortida va ser per fotografiar l’Elefant de Cala Morell, a la costa nord de Ciutadella a la posta de sol. El vent bufava amb força en aquesta zona de l’illa.

Després de sopar a les cases amb l’escalfor de la xemeneia, es va fer una sortida nocturna a S’Esclusa, una zona militar abandonada del terme de Ferreries.

Dissabte vam anar a veure la sortida de sol des de la platja d’Es Grao, on el vent fort seguia bufant amb força. Després de passejar per l’Albufera i fer una bona berenada a Maó, el grup es va traslladar a l’alberg per preparar una barbacoa.

Preparant un bon tiberi.

Entre els companys de Menorca hi era na Marga Pons Castejón i en Toni Cladera que varen gaudir amb nosaltres d’una esplèndida carn torrada gràcies a la col·laboració del nostre company Pablo W.

Fotografia de grup de la sortida a Cala Viola

La sortida de l’horabaixa va ser a la platja de Binigaus, on el cel es va encendre de colors per deixar-nos captar la bellesa del magnífic enclavament natural de Binicudrell.  Després ens dirigírem cap al Poblat Talaiòtic de Torretrencada, on el mestre Antoni Cladera va impartir una classe d’il·luminació nocturna amb lluna plena.

Diumenge, acompanyats de na Marga Pons, vam fotografiar el paisatge de la costa nord des de Cala Viola de Llevant, en aquesta ocasió sense vent.

Després de deixar la casa i de compartir un bon dinar al centre de Ciutadella, vam poder fer alguna fotografia de lluna plena abans d’embarcar de nou cap a Mallorca.

Just aquí abaix podeu veure la galeria de fotografies dels participants:

« 1 de 28 »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *