Els Vents de Gimnèsies i Pitiüses

FOTO ELS VENTS DE GIMNESIES I PITIÜSES

 

Un projecte que va veure la llum: Els Vents de Gimnèsies i Pitiüses

Va ser pel juliol de 2010 que varem rebre un correu electrònic signat per Pere A. Bennàsar i Toni Caldentey. Ens demanaven col·laboració i difusió entre els associats d’AFONIB per tal d’obtenir imatges dels éssers vius de les nostres illes.

Els autors, en Pere i n’Antoni són dos mestres d’escola que han estat els darrers anys treballant per donar a conèixer als infants, mitjançant la creació d’aquest joc, la natura i la importància de la conservació de la mateixa.

El joc de Els Vents de Gimnèsies i Pitiüses permet aprendre sobre els éssers vius de les Balears , les xarxes tròfiques, la complexitat dels nostres ecosistemes i la seva sensibilitat als impactes humans. Es pot jugar amb diferents nivells de dificultat, per això és adequat a partir de primària però els adults també hi poden gaudir fent partides amb un major nivell de dificultat.

El divendres 20 de desembre de 2013 es va presentar oficialment el Joc en el que han participat, amb l’aportació de nombroses fotografies, 5 dels nostres socis: Biel Servera, Cati Artigues, Toni Muñoz, Sabastià Torrens i Xavier Mas.

La Conselleria de Mediambient ha fet una edició de 600 jocs.

Desitjam èxit per aquesta iniciativa. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *