Exposició de Fotografia VIII Memorial Climent Picornell

cartell-MCP-Sant-Margalida-webJust acabam de començar la nova edició del concurs de fotografia d’aquest any, el IX Memorial Climent Picornell, però l’exposició de les obres guanyadores de l’any anterior segueix el seu itinerari.

Després d’estar a l’Ajuntament de Sant Joan aquestes setmanes passades, vos anunciam que properament estarà oberta al públic a Santa Maria, concretament a Ca s’Apotecari. La inauguració serà el dijous 10 de setembre a les 20:00 hores i es podrà visitar fins a finals d’octubre. L’esmentada exposició està composta per la totalitat de les imatges guanyadores del concurs que l’any passat va organitzar  AFONIB (Associació de Fotògrafs i Filmadors de Natura de les Illes Balears) amb la col·laboració d’algunes empreses com Cliché, Foto Ruano Pro, Photopills i el Govern de les Illes Balears.

El jurat de la passada edició va estar integrat per prestigiosos fotògrafs i naturalistes de les Illes Balears i de la península: Juanjo Alfonso, Andrés Barquier, Marcos Molina, José Carlos Robles, Sebastià Torrens i Pere Vicens.

Les fotografies guanyadores van ser captades en la seva totalitat a les Illes Balears i els autors de les mateixes les van realitzar complint el codi ètic de la fotografia de natura. Tomeu Canyelles, Miriam Coll, Francisco Javier de Andrés, Pedro J. Fernández, Toni Garau, Jaume Garcia-Delgado, Javier Herranz, Xavier Llabrés, Xavier Mas, Toni Menor, Bernat Salleras i Toni Valls van ser els fotògrafs guardonats.

Es tracta d’una exposició plena de natura i sensibilitat envers el nostre paisatge, la nostra fauna i la nostra flora. Visita-la i en gaudiràs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *