FOTOGRAFIA NOCTURNA com a excusa.

nocturna creativa

FOTOGRAFIA NOCTURNA com a excusa. Taller de fotografia de natura creativa a càrrec de Miquel Àngel Dora.

La creativitat ens permet avançar com a fotògrafs passant de la imitació a la inspiració. Amb la nit i el dia com a excusa aprofitarem per abordar l’anàlisi d’imatges, la pràctica d’alguna tècnica i el procés creatiu que permet avançar cap a una mirada pròpia.

Taller pensat per debatre sobre els processos creatius, l’estil propi i la manipulació d’imatges en fotografia de natura, en un ambient tan especial  com el Parc Natural de S’Albufera.

HORARI: Divendres dia 15 començarem a les 19h i acabarem el dia 16 sobre les 10-11h.
Com que farem nit allà, penseu a dur sac de dormir o llençols, menjar i beguda.

MATERIAL FOTOGRÀFIC RECOMANAT: Trespeus. Càmera fotogràfica (millor si permet realitzar dobles exposicions i/o superposició d’imatges). Objetius zoom, tele, gran angular, macro… Disparador de cable. Frontal. LLanterna. Bon humor. Inspiració i ganes d’experimentar.

Aquesta activitat està restringida a 20 persones per estricte ordre d’inscripció (afonib@afonib.org). I recordeu a més que sols és per associats d’AFONIB i que s’ha d’estar al dia de la quota anual. Si encara no ets soci, ara és un bon moment, fes-te soci d’AFONIB!

Un comentari a “FOTOGRAFIA NOCTURNA com a excusa.

  1. El taller ja està ple. Si algú més hi està interessat quedarà en llista d’espera. Gràcies per la fantàstica acollida d’aquesta activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *