IX Memorial Climent Picornell

cartell-IX-MCP-20150901-web

Ja s’ha obert el termini per participar el concurs de fotografia de natura IX Memorial Climent Picornell. En aquesta edició hem volgut fer més fàcil que mai la participació i per això hem optat per utilitzar la plataforma Pixall, especialment dissenyada per la gestió de concursos de fotografia amb la idea de millorar molt l’experiència dels participants i del jurat en la gestió de les imatges presentades al concurs.

Les categories a les que s’hauran de presentar les fotografies són 6: Paisatge, Flora, Aus, Altra Fauna, Endemismes de les Illes Balears i Art Fotogràfic de Natura Universal (categoria especial). La temàtica del concurs és la fotografia de natura a les Illes Balears i per tant les fotografies presentades hauran d’haver-se fet al territori balear, exceptuant la categoria especial (Art Fotogràfic de Natura Universal), on podran presentar-se fotografies realitzades a qualsevol lloc del món.

El termini per presentar fotografies acaba el 15 d’octubre, però el temps passa molt ràpid, així que no ho deixis tot per darrera hora i comença a pujar les teves fotografies guanyadores. Entra a la web del IX Memorial Climent Picornell, llegeix-te les bases, participa i ajuda’ns a difondre els valors naturals de les nostres illes amb les teves fotografies. Sort!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *