Premis del IX Memorial Climent Picornell

Javier Herranz. Primer Premi categoria Art a la Natura. VIII Memorial Climent Picornell

Javier Herranz. Primer Premi categoria Art a la Natura. VIII Memorial Climent Picornell

Vos recordam que podeu seguir presentant les vostres imatges al concurs de fotografia de natura IX Memorial Climent Picornell, organitzat per nosaltres. El termini està obert fins el dia 15 d’octubre. Els premis d’aquesta edició són molt interessants:

Càmera Fujifilm XT10 (Fujifim i FotoRuano Pro),
Vals de 30€ en material fotogràfic (FotoRuano Pro)
Càmera Olympus OM-D E-M10 Mark II (Cliché)
Impressió fotografies en alta qualitat Dibon 50×75 (Cliché),
Un cap de setmana a l’alberg de Cabrera (Govern Balear)
Invitació a un sopar (TAST)
Promocións de Sal (Flor de Sal d’Es Trenc)
Llicències Photopills (Photopills)
Inclusió d’una fotografia a la revista IRIS (AEFONA)
Lot de productes AEFONA (AEFONA)
Llibre “Illes Balears” (Sebastià Torrens)
Llibre “Composición en fotografía: El lenguaje del arte” (José Benito Ruiz)
Val per accedir a un hide  de l’empresa Fotos Naturaleza (FotosNaturaleza)
Llibre “El fotógrafo en la noche” (Mario Rubio)
Val pel curs on line de fotografia nocturna (Mario Rubio)
Vals de 25€ en productes d’escalada i muntanya (Foracorda)

Consultau tots els premis i la distribució en les diverses categories a la web del IX Memorial Climent Picornell.

Participau! No ho deixeu pel darrer dia!!

4 comentaris a “Premis del IX Memorial Climent Picornell

 1. Mai em sòl ficar en aquests temes ja que cadascú és ben lliure de fer el que vulgui i de vegades dir-ho sol ser perjudical per a qui ho faci però no em puc callar en aquesta ocasió. La veritat és que els premis estan bé, no ens anem a enganyar, però unes categories tant i altres tan poc, no ho veig just i la veritat se’t treuen les ganes de participar. Hi ha temes que són bastant complicats que la seva dificultat és bastant més complexa i s’emporten la pitjor part, pura lògica, ja sabeu per on vaig.

 2. La veritat és que no sé massa per on vas. La queixa ve perquè no totes les categories tenen una càmera com a premi? Ja ens agradaria poder-ho oferir a totes les categories, però hem d’estar molt agraïts als patrocinadors que ens cedeixen gratuïtament tots aquest premis i no hem pogut arribar a tant. I la distribució en les categories… vist des de fora pot ser fàcil però hi ha moltes coses a tenir en compte i a vegades els patrocinadors demanen que el premi sigui per tal categoria o tal altra. Te puc assegurar que ho hem fet tot amb tota la bona intenció del món. De totes maneres, tot és millorable i és el que intentam any rere any.

 3. Bon dia Abraham, els premis son els que son, i non tenim més, pentura la próxima edició es pugui millorar, tots esperam que sigui així, depen tambè una mica del èxit de participació.
  La distribució dels premis com ja ha dit Joan…, els patrocinadors tambè possan una mica les seves preferencies, normal no?.
  I tenim lo que tenim.
  De totes formes si pegas una mirada per altres concursos, sincerament crec que el nostro no está malament.
  Pensa tambè que es la segona vagada que l’organitzam.

 4. No estoy para nada de acuerdo con la apreciación de Carlos Abraham sobre que la dificultad de fotografiar unos temas es bastante mas compleja que fotografiar otros temas distintos, paisaje, macro, aves, entiendo que cualquier especialidad es igual de difícil de fotografiar.
  Me gustaría saber que vara de medir se usa para averiguar si es mas difícil hacer un buen macro un buen paisaje o una buena foto de aves por poner algunos ejemplos, estoy convencido que para algunos fotógrafos es mas complicado fotografiar una flor que un ave y para otros es mas difícil un paisaje que un macro.
  En cuanto a los premios supongo que los patrocinadores también tendrán algo que decir, por lo que posiblemente no sea solo cosa de afonib el distribuirlos aunque a mi forma de ver no son ni mucho menos lo mas importante

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *