Resultats X Trobada de fotògrafs i filmadors de natura de les Illes Balears (AFONIB)

Fotografies de Jaume Llinàs.

Tal com vos vàrem comentar fa alguns dies, el cap de setmana passat es va celebrar la X Trobada de fotògrafs i filmadors de natura de les Illes Balears. La reunió es va celebrar a Can Alcover i val a dir que va ser tot un encert tant per la bona acollida, com pels espais de reunions adaptats a la projecció d’audiovisuals, com per les viandes que ens va oferir.

La jornada començà amb una ponència a càrrec de Biel Servera, president d’AFONIB fins aleshores, que ens delità mostrant-nos la seva visió personal de Cabrera on hi treballa des de fa uns 20 anys. No es va limitar a donar-nos a conèixer una mica mes l’arxipèlag amb les seves imatges i explicacions sinó que, a més, va compartir amb tots els presents els seus projectes fotogràfics i inquietuds. Una exposició inicialment programada en 40 minuts que s’allargà més d’hora i mitja però que a tots se’ns va fer curta, molt curta. Fins i tot alguns deien, “no m’haguera importat que s’hagués allargat una mica més i hagués durat els 40 minuts programats” :-D. Això ho diu tot.

DSCF9325 DSCF9330

 

Després descans per recuperar forces, intercanviar opinions, punts de vista….

DSCF9335

i és clar, també les darreres fotografies que hem aconseguit i que gràcies a les noves tecnologies ens acompanyen arreu.

DSCF9340

 

Arribat aquest punt, es començà amb l’assemblea d’AFONIB. Margalida Roig i Biel Servera, secretària i president respectivament,  varen repassar l’estat de comptes i les activitats realitzades els darrers dos anys.

DSCF9372

Seguidament es procedí a presentar oficialment la nova web d’AFONIB a càrrec de Joan Marquès…

DSCF9380i la presentació dels dos aguaits a Mallorca exclusius pels socis d’AFONIB a càrrec de Néstor Carda.DSCF9386

Aquest any tocava elegir nova junta directiva, així que després de presentar-se els nous candidats es va procedir a la votació i elecció de la mateixa.

DSCF9401

Per acabar, Luís Alberto Domínguez i Néstor Carda varen presentar una llista de possibles activitats a realitzar durant els propers mesos i es convidà als assistents a aportar noves idees i compartir inquietuds i interessos.

DSCF9415

Acabarem l’assemblea de forma distesa amb una projecció audiovisual del viatge fotogràfic que varen fer Toni Garau, Xavi Llabrés i Txema García al Parque Transpantaneira,  El Pantanal de Mato Grosso, Brasil.

DSCF9390

Assemblea acabada, es procedí a la foto de família de rigor….DSCF9421

i cap a dinar, tertúlia, intercanvi d’impressions.

DSCF9433 DSCF9436 DSCF9438

 

Dia complert.

Agrair a tots els socis la seva presència, a la junta sortint tota la feina feta desinteressadament per dur endavant l’associació i a la nova junta desitjar-li sort i ventura en aquesta nova etapa d’AFONIB.

7 comentaris a “Resultats X Trobada de fotògrafs i filmadors de natura de les Illes Balears (AFONIB)

 1. Ep! No res, només dir que si vos va agradar la projecció què estic content, sempre és un gust que se valori el treball que fas i més si és de companys del gremi. Sincerament m’ho vaig passar molt be.
  El lloc de reunions més que apropiat, el dinar extraordinari i les activitats se varen succeir en un ambient molt distès i agradable. La resta d’exposicions també me varen agradar molt, gràcies als ponents.
  A la nova Junta lis vull donar les gràcies per tirar endavant amb l’Associació i animar-los a seguir amb la línia tan clara que ja han començat.
  Salut!

 2. Jaume, gràcies per les fotos, l’article no seria el mateix sense elles. A més varen quedar força bé!

  • Ep!
   Toni, acab de veure aquest comentari. Mira, per jo benissim, encara que no crec venir per Menorca dins lo que queda d’any. A veure si l’any qui ve i aprofitant qualque altra activitat venim i mos veim!
   Salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *