VIATGE A MENORCA AFONIB-MUSSOLS

Fa unes setmanes vam poder disfrutar d’una sortida a l’illa de Menorca. Veïna i tan propera com la tenim, era un viatge fotogràfic i de convivència que teníem pendent.

El vàrem organitzar conjuntament amb els nostres companys dels Mussols de Llubí, amb qui compartim l’afició, interéssos i associats. Ja era hora fer activitats conjuntes, no serà la darrera.

El viatje va començar amb un poc d’incertesa, ja que el temporal de tramuntana de divendres i dissabte, obligava a canviar l’horari del vaixell. Però tothom d’una manera o altre es va adaptar i tots arribàrem a Menorca amb ganes de sortir.

Un dels punts importants d’aquesta sortida era la convivència i el lloc on ens allotjàvem era ideal. Unes cases antigues situades just al principi del barranc d’Algendar, a Ferreries. Habitacions compartides amb lliteres, banys i cuina també compartits en pla refugi, i un entorn als voltants de les cases fantàstic.

En quant a les ubicacions per sortir, no hi havia cap itinerari ni cap obligació, la intenció era decidir entre tots sense estar fermats a res, en alguns llocs erem tots i en altres petits grups. Es tractava de disfrutar de l’illa i de la companyia cercant també un poc l’interès de cada un.

El mateix divendres ja es va fer una sortida d’horabaixa a la zona de Cavalleria i Sa Nitja, un lloc amb infinits racons on cercar la nostra foto.

Dissabte matí, per la sortida de sol, anàrem tots a la zona de Favàritx, cercant un poc de redossa del temporal a Cala Presili. El vent era encara massa fort i va ser complicat, a més el cel era net de nuvols. Seguidament anàrem a fer una visita a Ses Salines d’Addaia on hi havia flamencs aguantant la ventada.

A migdia vàrem fer una torrada a les mateixes cases on ens allotjàvem i aprofitàrem per fer una caminada pel barranc i el Pas de’n Revull. Un lloc únic, amb aigua, molt de verd i una llum fantàstica. D’horabaixa es va fer una sortida a la zona de Punta Talis per captar la posta de sol.

A la nit algúns vàrem decidir fer una nocturna el dia següent enllaçant amb l’auba i d’altres acordaren pujar a la zona alta del barranc d’Algendar per veure les miloques. Tant una sortida com l’altre van ser un èxit. Uns amb una bona matinada i els altres amb una caminada. El diumenge el temps sí que ja va acompanyar.Llavors, ja tocava recollir les cases, una volteta més per aquell entorn meravellós i tornar cap a casa.

Pensam que ha estat una sortida molt encertada, sense més pretensions que gaudir de la nostra afició en companyia de companys i companyes amb temps i calma per compartir experiències i conèixer-nos millor. A la galeria teniu les imatges dels/les assistents.

Salut i fins la propera!

« 2 de 75 »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *