Xerrada sobre meteorologia

Ardiente atardecer

 

Tots sabem que la meteorologia és un factor imprescindible que hem de tenir en compte quan sortim a fer fotos, siguin de paisatge, fauna o flora. I és que tots tenim compromisos familiars, laborals o socials que no ens permeten sortir quan volem, per això, hem pensat que una xerrada sobre meteorologia ens permetrà aprendre a identificar diferents situacions i ens facilitarà poder realitzar els nostres propis pronòstics i saber així, si el dia que podem sortir, és millor anar a un lloc o un altre, per prendre aquelles imatges que volem.

Per això, us adjuntam la informació de la propera activitat: Xerrada sobre meteorologia, a càrrec de Bernat Amengual Vidal (Cap de la Unitat d’Estudis i Desenvolupaments de la AEMet a les Illes Balears), que tendrà lloc el dissabte 15 de juny a la sala de Foto Ruano.

Si voleu assistir-hi, per favor, confirmau la vostra assistència, com sempre, a afonib@afonib.org abans del dijous 13 de juny. Les places són limitades a la capacitat de la sala.

Com sabeu, les activitats són exclusives per als actuals associats i associades. Si no  ho ets, pots fer-te soci ara mateix i gaudir de molts més avantatges!

Esperam la vostra assistència!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *