BIG YEAR PAPALLONES 2023 I DINAR DE NADAL

Aquest desembre hem tancat les darreres activitats d’enguany amb la cloenda de Big Year de Papallones de les Balears i el dinar de Nadal.

El final del Big Year tancava dos anys dedicats a les papallones de les nostres illes, a aprendre del seu món i gaudir de fotografiar-les.

Joan Sans

Nicolás Reusens

En aquesta ocasió amb la col·laboració de Foto Ruano, es va fer l’activitat a l’espai o que disposen a la tenda, on a més a més es va muntar una exposició inaugurada el mateix dia amb totes les espècies de papallones fotografiades durant aquests dos anys a Balears. També el mateix matí i també gràcies a Ruano, vàrem poder comptar amb la presència del fotògraf de natura Nicolás Reusens, especialista en fotografia d’alta velocitat i macro extrem. Un plaer poder comptar amb ell aprenent técniques totalment aplicables a fotografiar papallones. Un matí intens i complet!

Cati Artigues

Joan Marquès.

A l’exposició es poden veure fotografies de 10 autors participants al Big Year: Cati Artigues, Catalina Perelló, Joan Marquès, Joan Sans, Maties Rebassa, Miquel A.Dora, Pepa Aguió, Pep Planas, Toni Cirer i Toni Muñoz.

Hi trobareu 26 espècies diferents de papallones de les 28 identificades a Balears. Una exposició que a més a més de la exel·lent qualitat de les imatges i la visió personal de cada autor, té un valor a nivell naturalístic excepcional ja que és la primera vegada que es fa una recopilació de gairebé totes les papallones que podem trobar per casa.

Ara ens toca triar una nova temàtica per l’any que ve. A continuació podeu veure el resultat del Big Year d’enguany.

Dinar de Nadal 2023

Acabat el matí ens acomiadàrem de l’equip de Ruano que ens va preparar tot l’espai per les xerrades i anàrem a dinar a un restaurant pròxim per donar per tancada la temporada.

Gràcies a tots els que ens han ajudat aquests dos anys a descobrir el món de les nostres papallones, especialment a Cati Artigues, Xavier Canyelles i Xisco Truyols.

Bones festes i fins el proper Big Year!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *