Mallorca: Naturalesa Dinàmica

001

El pròxim dimarts dia 29 d’octubre Marcos Molina ens presentarà, sols pels socis d’AFONIB, alguns dels seus treballs sobre Naturalesa Dinàmica.

La natura és vida i la vida implica moviment. Tanmateix els nostres ulls no són capaços de percebre, en tota la seva dimensió, tots els canvis que es produeixen. Alguns es produeixen de manera tant lenta i prolongada en el temps que el nostre cervell no és capaç de sintetitzar-ho i fer-se una idea del que realment està passant. També ens trobam situacions en les quals succeeix el contrari: moviments tan ràpids que no ens permeten apreciar tot el que passa en un instant.

Marcos Molina, amb aquest projecte, ens acostarà aquest aspecte dinàmic de la natura que difícilment seríem capaços d’apreciar sense l’ajuda de la tecnologia.

002

Efectivament la natura està en moviment. Els elements naturals canvien de posició al llarg del temps i si un observador varia l’escala del temps visualitzant-los més ràpidament, el moviments més lents i imperceptibles es fan ara més evidents. Tanmateix, la natura va més enllà. La natura es transforma. Elements immòbils poden ser visualitzats de manera molt diferent al llarg del temps.

004

Ambdós aspectes, moviment i transformació, han estat tractats per Marcos Molina i els audiovisuals resultants se projectaran i es comentaran a la jornada de dia 29.

A més, tindrem l’oportunitat d’assistir a l’estrena d’un projecte molt personal que intenta mostrar la pròpia feina de l’autor vista per ell mateix. I no ens referim sols a com s’han dut a terme les produccions sobre Naturalesa Dinàmica sinó com treballa Marcos la gran varietat de disciplines utilitzades en la fotografia de paisatge per obtenir un resultat final d’alta qualitat. Sens dubte, conèixer de prop el seu “Modus Operandi” serà molt interessant.

005

Marcos ha volgut compartir amb la resta de socis d’AFONIB aquests darrers treballs abans de fer-los públics, detall que l’hi agraïm. Convidam doncs a tots els socis d’AFONIB, el proper dimarts dia 29 d’Octubre a les 19h a La Misericòrdia (Palma), a l’estrena d’aquestes quatre produccions de Marcos Molina sobre Naturalesa Dinàmica. No t’ho pots perdre. T’hi esperam!

Pregam confirmeu assistència a afonib@afonib.org.

 

 

 

7 comentaris a “Mallorca: Naturalesa Dinàmica

  1. Como podía ser de otra manera que el amigo Luis Alberto no fuese el primero, un día te vas a llevar una buena colleja por estar siempre delante!!!
    Si no nos pasa nada estaremos con el amigo Marcos el miércoles, seguro que nos deleita con un trabajo exepcional como es costumbre en el.
    Un saludo!!!

  2. Molt interessant sembla i bella la presentació! La primera fotografía els níguls semblen onades del mar!… De dreta a esquerra I la última els esquitxos del mar semblen níguls! d’esquerra a dreta!!..

    Marcos, vaya artista que estás hecho!, no solo en cada foto, sino en la escojida secuencia de todas ellas!. El nexo que las une estéticamente siempre és también un valor artístico añadido o un factor de multiplicación de satisfacción estética. Intuyo que si hiceras documentales de video, en lugar de fotos o secuencias fotogràficas, también se te daría GENIAL.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *