Montphoto, MML, Colmenar Viejo i ANZANG

logo_montphoto

Montphoto (Concurso Internacional de Fotografía de Naturaleza), va comunicar a principi de mes que des del 4 i fins el 20 de setembre ja es poden realitzar les votacions populars a les imatges que més agradin. Les fotografies sobre les que es poden votar són aproximadament un millar repartides a totes les categories, de les més de 5.000 rebudes. Aquesta primera selecció ha estat efectuada pel jurat, que ja està treballant en la segona selecció de finalistes.  Vos recomanam que hi entreu. I per cert, algunes de les imatges pertanyen a socis d’AFONIB que es varen animar a participar. Esperem que passin també la segona selecció. Sort a tots els participants!.

 

mml_logoMemorial Maria Luisa (Certamen Internacional de Fotografía de
Montaña y Naturaleza),  va anunciar el passat dia 1 que han obert la 24 edició d’aquest prestigiós concurs.  Cada any hi participen fotògrafs d’arreu del món, des de més de 73 països. Amb el pas dels anys el certamen s’ha convertit en un lloc de trobada no sols per a fotògrafs professionals altament reconeguts, sinó també de talents desconeguts i fotògrafs novells, al pivotar tot sobre dos eixos molt similars, i al mateix temps ben diferents, com són la muntanya i la naturalesa. Aquesta particularitat el converteix en un concurs singular.

La categoria temàtica especial d’aquest any tindrà com a protagonista l’aigua, i tot el relacionat amb la mateixa. S’ha escollit aquest tema com a contribució a la commemoració del 2013 com l’Any Internacional de la Cooperació a l’Esfera de l’Aigua.

Podeu presentar les vostres fotografies fins l’1 de desembre. Com sempre vos animam que vos hi presenteu!

 

f_colmenar2013

Vos recordam que el 30 de setembre és el darrer dia per presentar-se a aquest prestigiós concurs.

L’Ajuntament de Colmenar Viejo va convocar el passat 22 de maig una nova edició del Certamen Fotográfico de Medio Ambiente, considerat un dels millors del nostre país en torn a la temàtica mediambiental. Està obert a totes les persones interessades, professionals o no, que vulguin presentar treballs relacionats amb el medi ambient, en general, en les seves múltiples vessants i entès lliurement pels autors. Com a curiositat dir-vos que no sols contempla la presentació de fotografies individuals sinó que a més té una categoria específica de reportatge amb un premi únic.

 

anzang_logoJa s’han donat a conéixer els guanyadors de l’edició de 2013 del concurs Australian Geographic ANZANG Nature Photographer of the year. Aquest concurs permet sols presentar fotografies captades dins la bioregió anomenada ANZANG (Austràlia, Nova Zelanda, Antàrtida i Nova Guinea). Tan mateix, les imatges són espectaculars com era d’esperar. No deixeu de visualitzar-les.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *