Taller de Fotografia Macro Creativa amb Pedro J. Pascual

Benvolguts socis i sòcies, els propers 30 d’abril i 1 de maig hem organitzat un taller de Fotografia Macro Creativa a càrrec de Pedro Javier Pascual.

fotografia-macro-creativa

Dia 30 d’abril hi ha programada una sessió teòrica de les 10.00 a les 14.00 hores. A més hi haurà una part pràctica que s’ha programat en dues sessions, en dos torns diferents, per donar cabuda a més persones ja que té una capacitat limitada a 20 persones per grup. Cada inscrit podrà d’escollir només un dels dos torns pràctics.

Els torns a escollir seran:

 • Torn 1. Dia 30 d’abril de 16.00 a 20.00 hores
 • Torn 2. Dia 1 de maig de 9.00 a 13.30 hores

La inscripció d’aquest taller, gratuït i exclusiu pels socis i sòcies d’AFONIB, s’obrirà properament. Les places seran limitades i es seguirà un rigorós ordre d’inscripció fins a completar els grups. Vos n’informarem via mail.

Vos adjuntam el cartell i vos hi convidam a participar!

Salut!

5 comentaris a “Taller de Fotografia Macro Creativa amb Pedro J. Pascual

 1. Estic interesada en fer aquest curs i per tant voldria informació de quan s’obri l’inscripció per correu electrònic, si es possible.
  Moltes gràcies.

  • Carme: es tracta d’una activitat gratuïta i exclusiva per a socis d’AFONIB. Per tant hauries de fer-te sòcia abans de poder participar. Gràcies!

  • Je je je. No coment?
   A principios de abril se enviará un mail para la inscripción.
   Un abrazo Carme.

 2. Estem interessats en participar-hi, fa un parell setmanes varem emviar sol·licitud per donar-mos d’alta es meu home i jo. Esperam poder ser socis aviat. salutacions

  • Estimada Fina, anem treballant en les noves sol·licituds d’altes el més ràpid possible. Moltes gràcies, una salutació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *