Workshop “Objectiu Menorca” amb Albert Masó

logo-mediterraneumMediterraneum és una empresa que neix a Menorca amb la intenció d’oferir diferents tipus de serveis especialitzats en el camp de la gestió i la comunicació cultural, la posada en valor del Patrimoni, el turisme cultural especialitzat i la promoció dels productes agroalimentaris de qualitat. Ens proposen un taller de 4 dies especialitzat en fotografia de natura, aproximant els participants a les principals claus i trucs de les tres tècniques essencials d’aquest tipus de fotografia: fotografia macro, fotografia de paisatge i caça fotogràfica. Organitzat per a grups reduïts, el workshop consistirà en una combinació de sessions tèoriques per adquirir els coneixements elementals i sessions pràctiques programades en diferents punts de l’illa.

Aquest taller serà impartit pel reconegut fotògraf Albert Masó. És recomanable que els alumnes tinguin coneixements bàsics de fotografia i que duguin el seu propi equip bàsic (càmera + portàtil per a retocs), ja que els accessoris específics seran cedits pel professor durant el taller.

El preu del taller és de 750€ però els socis d’AFONIB podem gaudir de preus especials que van del 500€ als 350€, segons la modalitat escollida. Si ets soci d’AFONIB i t’interessa el curs, posa’t en contacte amb nosaltres enviant un correu a afonib@afonib.org

Postal definitiva Fotografía Naturaleza castellano

Un comentari a “Workshop “Objectiu Menorca” amb Albert Masó

  1. Ep!
    A qui pugui interesar, m’han informat que s’han modificat les dates del curs. Sirà del 28 de novembre a l’1 de desembre.
    Au, salut
    Biel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *