30 anys del Parc Natural de s’Albufera

El passat 8 de febrer va tenir lloc la inauguració de l’exposició “S’Albufera de Mallorca. Paisatge i Biodiversitat” en la que han participat 45 fotògrafs i fotògrafes de l’associació.

En el mateix acte va tenir lloc la presentació del logotip del parc. En aquest logotip, el 3 representa la silueta d’un ocell i el 0 representa el sol, acompanyats pel canyís. També varen donar a conèixer les activitats per commemorar el 30è aniversari del Parc Natural.

Fotografia: Parc N. de s’Albufera

Fotografia: Parc N. de s’Albufera

Fotografia: Parc N. de s’Albufera

Fotografia: Parc N. de s’Albufera

El Parc Natural de s’Albufera de Mallorca, que actualment disposa de 1.646,48 hectàrees, s’ampliarà amb 418 hectàrees més per incloure-hi els canyissars, marjals i sèquies, que actualment es troben fora, així com la zona de Son Bosc. És molt bona notícia saber que s’inicia l’elaboració del Pla d’Ordenació dels Recursos Naturals (PORN) per garantir la conservació del primer parc natural de les Illes Balears.

Des d’AFONIB estam encantats de col·laborar amb el Parc per donar a conèixer la seva importància i esperam perpetuar aquesta col·laboració en el temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *