Els colors per na Daniela Morgenstern

El passat dissabte, dia 30 de juny, na Daniela Morgenstern, va dissertar sobre els colors: teoria, tipus, models, els 7 contrastes, l’harmonia i els efectes i emocions.

Va ser una xerrada molt ben presentada, molt amena i amb coneixements sobre els colors que eren desconeguts. Va acompanyar la xerrada, en tot moment de la seva explicació, de fotografies i molt d’exemples.

Era un tema molt nou per als assistents que es va relacionar amb la fotografia i que na Daniela també relacionava constantment amb les fotos que va presentar.

Va haver molta participació dels assistents i demanaren als membres de la Junta, que eren a la xerrada, què s’estudiés la possibilitat de fer més xerrades sobre el tema.

Per finalitzar ens quedem amb una de les seves cites que ens ajudaran a millorar a l’hora de fer fotografia: “Crear combinacions harmòniques dels colors”

Donam les gràcies a Daniela per compartir els seus coneixements i al Col·legi San Cayetano per deixar-m’hos les seves instal·lacions.

4 comentaris a “Els colors per na Daniela Morgenstern

  1. Daniela em fa l’efecte que la teva xerrada va esser molt estimulant, tant o més que el color mateix. Váreu tocar el tema del blanc i negre?
    Enhorabona!!

    • Hola Ramón, gràcies pel teu comentari! Vàrem tractar el tema del blanc i negre en el sentit de la teoria de color – el blanc i el negre no compten com colors, sinó com tones acromàtics. Son importants per differents models de colors i per enfosquir i aclarir els colors.
      Moltes gràcies i una ferrada, Ramón!

  2. Retroenllaç: Vortrag über "Die Welt der Farben" vor Mitgliedern des AFONIB - Kerstin-Daniela Morgenstern Art

  3. Retroenllaç: Vortrag über "Die Welt der Farben" vor den Mitgliedern des AFONIB - Kerstin-Daniela Morgenstern Art

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *