Sortida fotogràfica orquídies Eivissa

Finalment, i després d’ajornar l’activitat per la previsió de pluges vàrem poder duur a terme el taller d’iniciació de fotografia d’orquídies el passat dissabte 24 d’abril a Eivissa.

Seguint els vigents protocols anticovid ens vàrem poder reunir per a gaudir d’un matí de fotografia de natura pels voltants de Cala d’Hort, a Sant Josep de Sa Talaia.

Carmen Villar va ser l’encarregada de guiar-nos en aquesta sortida fotogràfica. Coneixedora i apassionada del món botànic i després d’una acurada feina de camp, ens va ajudar a poder trobar i fotografiar uns interessants exemplars d’orquídies, apart d’altres espècies de flors.

Aprofitant que Xavier Mas estava amb nosaltres, ens va fer una explicació més tècnica del que són aquestes encisadores plantes.

Ophrys lupercalis, ophrys bilunulatta, aceras antropophora, serapias parviflora, orchis fragans i anacamptis piramidalis ens acompanyaren el dissabte de matí en aquest passeig fotogràfic.

Un dels objectius de la sortida fotogràfica era donar consells que ens ajudessin a progressar en l’aprenentatge, però tal vegada, i més important, voliem conscienciar sobre la fragilitat tant de les plantes com del seu entorn, i que cal ser molt cuidadosos a l’hora de fotografiarles.

Malauradament i degut a la pressió humana sobre l’entorn, ens trobem cada vegada més casos en els que els danys a l’ecosistema son més que evidents i moltes vegades irreparables.

Esperem que els assistents trobessin l’activitat interessant. Ja estem treballant per a preparar futures jornades relacionades amb les nostres passions: la natura i la fotografia.

Visita la galeria per veure imatges de l’activitat:

« 1 de 23 »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *