TALLER D’INICIACIÓ A LA FOTOSUB APNEA

El passat diumenge 18 de juliol, vàrem realitzar el taller teòric-pràctic d’iniciació a la fotografia submarina en apnea.

Organitzat amb la col·laboració de MARE (Marilles) i a les instalacions de Club Nàutic de la Colònia de St. Pere, es va disposar de 10 càmeres subaquàtiques pels participants.

Es va iniciar el matí amb una breu introducció teòrica al món de l’apnea i snorkel, a alguns aspectes tècnics de la fotosub i unes breus pinzellades de biologia de la zona on es faria la part pràctica.

Després de repartir material, iniciàrem la part pràctica al costat de la platgeta de la Colònia de St. Pere. Una zona discreta, de molt poca profunditat, ideal per la cota zero i algunes zones rocoses amb diversitat de peixos, algues i esponges.

Les condicions de la mar, no varen ser les millors. Tot i poder-se accedir sense problemes, estava un poc remenada i no facilitava gens prendre fotografies a tan poca profunditat així com tampoc ajudava amb la transparència de l’aigua. Però tot i això es va passar una agradable estona, aconseguint fotografiar algunes espècies de cota zero, així com algun ambient de la zona. Tots els participants vàren poder experimentar el tema de la flotabilitat, amb un cinturó de ploms per no surar excessivament i van poder fer proves amb les càmeres cedides per l’organizació.

Agraïr a tots els ajudants del taller la seva desinteressada i valuosa col·laboració, sense ells no seria tan fàcil.

Esperam haver despertat un poc més la curiositat per la fotosub i la mar a tots els participants. Al peu de l’article teniu les fotografies dels participants!

Salut i fins la propera!

« 26 de 27 »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *