XI Memorial Climent Picornell (Inauguració i entrega de premis)

Divendres, dia 12 de gener, va tenir lloc la inauguració de l’exposició i l’entrega de premis del Certamen de Fotografia de Natura XI Memorial Climent Picornell, amb el que la nostra associació va rendir homenatge, una vegada més, a un dels pioners de la fotografia de natura de les Illes Balears.

Volem donar les gràcies al seu cosí, Climent Picornell, per la seva participació amb unes meravelloses paraules en record seu.

Volem agraïr al jurat format per Nuria Blanco, Javier Milla, Javier Alonso, Mario Rubio i Juan Tapia, per la seva feina desinteressada en la selecció de les fotografies guanyadores.

Volem agrair, també, a Obra Social Sa Nostra la cessió de les instal·lacions per a la entrega de premis i l’exposició, així com als nostres patrocinadors Foto Ruano Pro, Cliché, Sebastià Torrens, +Natural, PhotoPills, Flor de Sal, Fotógrafo Nocturno, Família Mari Mayans, Intermobel, AEFONA, Olympus, Vol Ras, IBAREDO, ISURUS y SIGMA, ja que gràcies a ells i a tots els participants, hem pogut fer realitat aquest Certamen.

Enhorabona als guanyadors!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *